euCégadatbázis - tudakozó Banktechnika

Ingyen hirdetés    Ügyfélszolgálat   Kapcsolat  
Amed-Tech Kft.

Amed-Tech Kft.

8400 Ajka, Zrínyi utca 3. [Térkép]

Elérhetőségek

Telefon: +36 (88) 214-230
Fax: +36 (88) 214-231


Internetes kapcsolat

e-mail: Üzenet küldéséhet kattintson ide!

Weblap: http://www.amedtech.hu

Cégismertető

Az AMED-TECH ORVOSI MŰSZER GYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT. 1997. februárjában alakult ajkai székhellyel a német Pierenkemper GmbH. leányvállalataként, (www.pieren-tech.de) amely több évtizedes múltra tekint vissza a különböző ideg- és izomstimulátorok, lézer- és elektroakupunktúrás készülékek gyártása területén. Az anyavállalat által gyártott készülékek forgalmazását a szintén német központú schwa-medico GmbH. végzi Európa szerte. Az összesen kb. 500 főt foglalkoztató cégcsoportnak leányvállalata van még a franciaországi Rouffachban, ahol többek között az AMED-TECH Kft. által gyártott évi több millió darab akupunktúrás tű csomagolását és sterilizálását végzik.

Cégünk hatalmas lendülettel és dinamizmussal fejlődő középvállalkozás, köszönhetően elsősorban jól felépített szervezeti struktúrájának és a komoly szaktudással rendelkező elhivatott munkatársainak. Az AMED-TECH Kft. jelenleg 130 főt foglalkoztat.

Fő tevékenységi körünk az orvosi műszerek gyártása a legmagasabb minőségi színvonalon. A jelenlegi üzleti bevételünk 20%-a a belföldi értékesítésből, 80%-a nyugat-európai piacra kerülő termelésből származik.

Stratégiai termékünk az AT TENS készülékek különböző típusai, melyek egyre ismertebbek és népszerűbbek Magyarországon valamint a szomszédos országokban, orvosok és a betegek körében egyaránt.
Munkánk komoly elismerése és eredménye, hogy az "AT TENS család" termékei 2000 óta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott gyógyászati segédeszközök. A támogatásnak köszönhetően készülékeink könnyebben elérhetővé váltak a gyógyulni vágyók széles körében.

Nemzetközi kapcsolataink révén több neves nyugat-európai cég termelési partnere vagyunk. Elsősorban elektronikai termékek, transzformátorok, akupunktúra tűk, öntapadó elektródák és EEG tűk magas színvonalú minőségi gyártásával igyekszünk kielégíteni valamennyi külföldi partnerünk igényeit.

Üzletpolitikánk alapeleme tevékenységünk valamennyi területén és minden piaci résztvevőnk számára a MINŐSÉG.

Az AMED-TECH Kft. 2000 óta ISO 9001: 2000 szabvány szerint minősített vállalat. Minőségirányítási rendszerünk eredményességének folyamatos fejlesztésén dolgozunk minden nap.

Tapasztalataink biztosítják számunkra azokat az előnyöket, amelyek hosszú távon a versenyképesség megtartását és a hatékony együttműködést szolgálják mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.


Kulcsszavak

Egészségügy, MűszeriparTovábbi találatok Orvosi berendezések,műszerek, bútorok kategóriából

MedCard Kft.

1026 Budapest, Endrődi S. u. 54/A

East Dental Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

4400 Nyíregyháza, Szűrszabó u. 43.

Medicon Kft.

1146 Budapest, Francia u. 51/A

Protetim Kft.

6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 61/a

PanGas Hungária Szerviz Kft.

1146 Budapest, Francia u. 51/A.

Replant Cardo Kft.

1065 Budapest, Hajós utca 23.

Medicor Kereskedelmi Rt.

1135 Budapest, Tahi út 53-59.

Vitreus Orvostechnikai Kft.

1094 Budapest, Liliom u. 52. 1. 8.

Vasegészség Egészségügyi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 16.

Szamos-H Kft.

1026 Budapest, Gyergyó utca 5.
Cégadatbázis cégkereső

Google keresőMinden jog fenntartva! eucégadatbázis - tudakozó ©2007-2013
Regisztráció |  Jogi nyilatkozat |  Impresszum
Cégkereső |  Apróhirdetés |  Befektetési alapok rangsora |  Money counters |  AccuBANKER