euCégadatbázis - tudakozó Banktechnika

Ingyen hirdetés    Ügyfélszolgálat   Kapcsolat  
Fire Eater Hungaria Kft.

Fire Eater Hungaria Kft.

1184 Budapest, Teleki u. 57/C. [Térkép]

Elérhetőségek

Telefon: +36 (1) 402-0535
Fax: +36 (1) 402-0536


Internetes kapcsolat

e-mail: Üzenet küldéséhet kattintson ide!

Weblap: http://www.fire-eater.hu

Cégismertető

A Fire Eater nemzetközi cég, amelynek székhelye Dániában van. Ez az a hely, ahonnan lebonyolítjuk a fejlesztést, a termelést, az elosztást, a felszerelést, az eladásokat, az exportot és az ellátást leányvállalataink számára a Cseh Köztársaságban (Prága), Magyarországon (Budapest), Lengyelországban (Varsó) és Oroszországban (Kaliningrád).
A Fire Eater hatékony terjesztési hálózata majdnem a teljes világot lefedi és gondosan kiválogatott ügyfelek által valósul meg, akik mind az álló tűzoltó rendszer használatára szakosodtak. Ügyfeleink a tűzvédelmi ipar legjavát képviselik.
A magyarországi leányvállalat 2002-ben került megalapításra. Az eltelt 4 év alatt számos jelentős cégnek védjük az értékeit INERGEN®-nel. Cégünk bármilyen igényre, 24 órán belül, minden elkötelezettség nélkül ad árajánlatot, illetve igény esetén a helyszínen felmérést végzünk, ennek megfelelően készítjük el egyedi árajánlatunkat. A beszerelés és telepítés után a munkatársak oktatását, valamint a rendszer karbantartását cégünk végzi. A gáz, illetve a rendszer rendelkezik a német VDS, az amerikai FM, a magyar BM OKF, valamint számos nemzetközi tanúsító szervezet minősítésével.


Kulcsszavak

Tűzoltó berendezések, Tűzvédelem, NagykereskedelemTovábbi találatok Tűzoltó berendezések kategóriából

Tűzbiztonság 2000 Kft.

1158 Budapest, Pörge u. 66.
Cégadatbázis cégkereső

Google keresőMinden jog fenntartva! eucégadatbázis - tudakozó ©2007-2013
Regisztráció |  Jogi nyilatkozat |  Impresszum
Cégkereső |  Apróhirdetés |  Befektetési alapok rangsora |  Money counters |  AccuBANKER